AIESEC Cluj-Napoca recrutează noi membri

Din oraş Educaţie

Cea mai mare organizaţie de tineri din lume, AIESEC, pregăteşte în această toamnă o mulţime de surprize pentru studenţi.

Programul AIESEC se adresează studenţilor cu idei, celor care vor să facă ceva util cu timpul lor liber şi să găsească răspunsuri la întrebările legate de carieră. Organizaţia are grijă ca tinerii să îşi atingă potenţialul maxim cu putinţă.

AIESEC Cluj-Napoca organizează săptămâna viitoare evenimentul ‘Career Up! -Workshops powered by AIESEC’. Locul unde se va desfăşura acest eveniment este Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”.

Scopul organizaţiei este acela de a oferi tinerilor workshopuri calitative, livrate de profesionişti, în care subiectul principal să fie discutat fără ocolișuri- cariera viitoare și ceea ce ar trebui să facă în timpul facultății pentru a se asigura că autoate șansele să ajungă acolo unde îşi doresc.

Indiferent în ce stadiu al studiilor se află, studenţii sunt aşteptaţi la workshopuri pe teme diverse cum ar fi Resurse Umane, Vânzari, Publicitate, Marketing Online sau Financiar.

Pentru a face parte din AIESEC, studenţii sunt aşteptaţi să se înscrie pe www.myaiesec.ro.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts