Adjudecat, “And justice for all”! “THE BIG FOUR” – împreună, și în România!

Divertisment UBB Radio

Se anunță un weekend de vară unic pentru scena rockului și în România: 25-27 iunie. “The Big Four”, pentru prima oară în istorie, împreună în același turneu, respectiv Rammstein, pentru prima oară în România.

Trupele Rammstein, Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Manowar, Alice in Chains, şi Heaven and Hell concertează la Bucureşti în cadrul Sonisphere Festival, care se desfăşoară în perioada 25 – 27 iunie, la complexul Romexpo, din capitală.

Vor cânta pentru prima oară în România trupele Rammstein, Heaven And Hell și Alice In Chains, turneu care-i va reunii și pe cei patru lideri ai trash metalului mondial: Metallica, Slayer, Megadeth și Anthrax. Rammstein a mai fost în Romania pentru a filma videoclipul piesei care dă titlul penultimului album, “Rosenrot”.

Biletele au fost puse în vânzare de ieri, 11 martie, potrivit organizatorilor. Cu toate că data de 25-27 iunie, care coincide atât pentru București cât și pentru Istanbul, încinge fanii pe toate site-urile avizate, cel mai probabil trupele vor face rocadă între locații. Dar, până își updatează și site-urile oficiale ale trupelor informații legate de prezența la București, fanii se dezlănțuie online,  prin comentarii, în aștepatarea celui mai “zgomotos” concert rock, în premieră pentru România.

“Pentru prima oară în istorie Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax sunt în turneu împreună şi ajung în Bucureşti, în cadrul turneului „THE BIG FOUR””, confirmă site-ul oficial al festivalului.

Pe 25 iunie festivalul debutează cu Manowar, ziua de 26 îi aduce împreună pe “The Big Four” (Metallica, Slayer, Megadeth și Anthrax), alături de Heaven and Hell, iar ziua de 27 aparține formațiilor: Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour și Mastodon.

Despre festivalul de la București, unde Metallica va cânta în aceeași zi cu Slayer, Megadeth și Anthrax, Lars Ulrich, bateristul ”metalic” a declarat: “Cine ar fi crezut ca după mai bine de 25 de ani de la formare, cele patru grupuri reprezentative pentru genul thrash metal nu numai că vor fi mai populare ca niciodată, dar vor și cânta împreuna! Este extraordinar! Bring it on!” potrivit site-ului oficial al festivalului.

____

Bilete. 25 iunie

•           Normal Circle – 120 lei,

•           Golden Circle – 220 lei

•           VIP – 350 de lei, plus TVA de 6%.

26 şi 27 iunie

•           Normal Circle – 185 lei,

•           Golden Circle – 290 lei,

•           VIP – 350 lei, plus TVA de 6%.

Abonamentele pentru cele trei zile:

•           Normal Circle – 350 lei,

•           Golden Circle – 490 lei,

•           VIP – 550 lei, plus TVA de 6%.

Festivalul itinerant, Sonisphere, aflat la a doua ediție, va avea loc anul acesta și în Elvetia – Zurich (18 iunie), Cehia – Praga (19 iunie), Bulgaria – Sofia (22-23 iunie), Grecia – Atena (24 iunie), Turcia – Istanbul (25-27 iunie), Spania – Barcelona (10 iulie), Suedia – Stockholm (7 august), Finlanda – Pori (7-8 august), UK – Knebworth (30 iulie-1 august).

____

Alina Mihuț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts