Actorul Ion Lucian a fost internat la Spitalul “Floreasca”

Cultură UBB Radio

Actorul Ion Lucian a fost internat aseară la Spitalul de Urgenţă “Floreasca” din Capitală, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Un echipaj SMURD a trebuit să-l transporte de urgență de pe scena de teatru direct pe patul de spital.

Acesta acuza dureri în piept şi a fost supus în cursul serii tratamentului de urgenţă și mai multor investigaţii. Starea actorului este stabilă și acesta va mai rămâne internat încă câteva zile.

Purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare a declarat pentru Mediafax că Ion Lucian a rugat cadrele medicale să nu facă publice informaţii legate de diagnosticul său.

Cunoscut ca actor de comedie, Ion Lucian a jucat, de-a lungul carierei sale, în spectacole clasice, dar și în filme precum “Titanic vals” şi “D-ale carnavalului”. Este, de asemenea, director al teatrului pentru copii Excelsior, societar de onoare al Teatrului Naţional „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, epigramist și, din 1973, membru al Uniunii Scriitorilor din Franţa.

Actorul în vârstă de 85 de ani a mai fost internat, în noiembrie 2008 la Spitalul Universitar “Elias”, pentru un control, din cauza unor suferinţe gastrice.

Alex Drăgan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts