Academia de Muzică “Gheorghe Dima”: proiecte și parteneriate

Cultură Educaţie

 Academia de Muzică “Gheorghe Dima”: proiecte și parteneriate Academia de Muzică “Gheorghe Dima” a semnat un acord de parteneriat cu Asociația Patronilor și Meseriașilor Cluj (APM Cluj), precum și unul cu Filarmonica de Stat “Transilvania”.

Adriana Bera, prorector al AMGD a declarat despre parteneriatul cu Filarmonica “Transilvania” că este un proiect pe care îl aveau în vedere de mult și pe care în sfârșit au reușit să-l pună în practică.

Parteneriatul cu APM Cluj inițiază cooperarea pentru organizarea și susținerea unor proiecte artistice și de cercetare științifică specifice Academiei de Muzică, derularea unor activități de instruire, educare sau profesionalizare, specializare în domenii de interes comun și abordarea reciprocă de sprijin logistic sau artistic în organizarea unor acțiuni.

Acordul de parteneriat nu instituie o relație de afacere, ci un parteneriat în vederea dezvoltării unor proiecte comune. Membrii acestui parteneriat consideră că acordul reprezintă un pas important în dezvoltarea relațiilor dintre mediul de afaceri și inițiatorii producțiilor artistice clujene.

Prima acțiune comună ce se va realiza în cadrul acestui parteneriat vizează identificarea surselor și partenerilor de finanțare private ce vor susține realizarea ediției a 2-a a Festivalului Studențesc de Operă, “Viva Vox”.

Diana Ulici

Gina Vacariu

Raluca Zaminicu

Foto: Alina Mihuț

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts