A șaptea înfrângere consecutivă suferită de U Cluj-Napoca în Liga Florilor

Sport

U Cluj-Napoca a înregistat a șaptea înfrângere consecutivă în Liga Florilor, după 27-29 (14-12) pe teren propriu împotriva deținătoarei Cupei EHF, SCM Craiova. Prin acest insucces, ”U” își diminuează șansele de rămânere directă în prima ligă.

Gazdele au început mai bine partida, reușind să se desprindă pe tabelă în prima parte, cea mai mare direfență fiind de patru goluri, în mai multe rânduri, ultima dată la 13-9, când Martina Corkovic a înscris dintr-o aruncare de la 7 metri.

Intrate la cabine cu un deficit de două goluri, 12-14, oltencele și-au revenit în repriza secundă, egalând situația pe tabelă, 16-16, prin golul Jelenei Trifunovic. Din acest moment, jocul a stat sub semnul echilibrului până în ultimele 10 minute, când SCM Craiova a trecut pentru prima dată în avantaj, la scorul 23-24.

Minutul 56 a consemnat cea mai mare diferență pentru deținătoarea Cupei EHF, 28-24, Maria Rădoi fiind autoarea golului. Aceeași Rădoi a înscris ultimul gol al Craiovei, partida terminându-se cu două reușite în plus pentru vizitatoare, 29-27.

Diana Lazăr a fost remarcata din tabăra clujencelor, cu 8 reușite, în vreme ce sârboaica Zeljka Nikolic a reprezentat principala „gură de foc” a oltencelor.

În etapa a 18-a U Cluj se va deplasa la Baia Mare, pentru duelul cu Minaur, în vreme ce Craiova urmează să primească vizita echipei CSM Slatina.

Realizat de Krisztian Bucsi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts