A început plantarea arborilor

Din oraş Eveniment

Campania de plantare a 10.000 de arbori iniţiată de Primăria municipiului Cluj-Napoca în zona Bulevardului Muncii a început ieri.

Evenimentul se va desfăşura în perioada 6-10 aprilie, iar la program vor participa zilnic reprezentanţi ai Direcţiei Silvice şi ai Serviciului Spaţii Verzi din cadrul Primăriei. Aceştia vor pune la dispoziţia participanţilor toate uneltele necesare.

Clujenii sunt aşteptaţi să participe activ la campania de plantare a arborilor în fiecare zi,  până vineri de la ora 10.00 la capătul Bulevardului Muncii.

„E o perioadă optimă de plantare. Am ales această zonă pentru că este uşor degradată şi dorim să o aranjăm ca parc pentru viitor dar şi pentru că se află în apropiere de cartierul Tineretului”, a spus Vasile Moldovan, şeful Serviciului Spaţii Verzi, din cadrul Primăriei din Cluj-Napoca.

Ieri  au participat la acest program reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, iar cei de la Consorţiul Organizaţiilor Studenţeşti, deşi au fost invitaţi, nu s-au prezentat la eveniment.

Pe parcursul celor cinci zile vor participa la acest program reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean, ai Direcţiei pentru Sport, ai poliţiei, jandarmeriei, armatei şi angajaţi ai Primăriei.

Volosciuc Iuliana

Foto: Mihai Crişan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts