Un imobil de pe strada Paris a sărit în aer

Eveniment UBB Radio

Explozie pe str. ParisO puternică explozie a avut loc azi-noapte la imobilul de la nr. 92 de pe strada Paris, din municipiul Cluj-Napoca. Deflagaraţia s-a produs în jurul orei 23.55, când două persoane au fost uşor rănite, fiind transportate de urgenţă la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale.

Imobilul a fost complet distrus, iar alte câteva imobile aflate în imediata apropiere au fost serios avariate.Explozie pe str. Paris

“Echipele de intervenţie ale E.ON Gaz Distribuţie s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au luat toate măsurile de siguranţă Explozie pe str. Pariscare se impun în astfel de situaţii. În consecinţă, zona a fost securizată şi a fost întrerupt serviciul de distribuţie a gazelor naturale la imobilul la care a avut loc explozia în vederea demarării unor investigaţii amănunţite.”, susţine responsabilul PR Regional al E.On Gaz,  Florentina Maghiar.

Reprezentanţii E.ON Gaz Distribuţie împreună cu organele abilitate continuă cercetările pentru a stabili cauzele care au stat la baza producerii exploziei.

Mara Rusu

Foto: Ovidiu Duţă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts