Expoziția Tragedie în trei acte

Din oraş

Vernisajul expoziției “Tragedie în trei acte” a studenților Universității  de Artă și Design Andreea Hoha, Flavia Chicin, Lőrincz Tímea, Petra Barta, Erdély Bálint, Adriana Mihaela Pop, Catalin Tavala, Laura Trăilă, Zsófia Bernát, Biborka Fejer, Vass Kamilla, Ioana Turcu, Moldovan Timea a avut loc marți, 28 mai la Casa Tranzit.

Evenimentul a început la ora 17:30 și a adunat peste 80 de vizitatori. Expoziția a fost alcătuită din mai multe serii de lucrări ce reprezintă un ecosistem de imagini și simboluri care descriu relația mediu-om în lumea contemporană.

” Trecem printr-o multitudine de forme de expresie și adaptări ale tehnicilor, de fapt de “coping mechanisms” pe care le dezvoltă fiecare persoană alertă la ce se întâmplă în mediul înconjurător. Întrebarea (deschisă) e cum asamblăm mecanismele așa încât să nu funcționeze ca un sistem care dă suflu, nu doar sufocă; care creează, nu doar distruge” au declarat organizatorii.

“Oare ce s-ar întâmpla dacă m-aș întoarce în natură? În ce direcție ar trebui să pornesc, să nu mă întâlnesc cu niciun obiect din lumea artificială? Cred că stiu un loc inocent, dar nu spun nimănui unde se regăsește…” a povestit Erdély Bálint.

– Material realizat de Elena Bejinaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts