Touche: Un spectacol inedit!

Cultură Divertisment

Touche

Echipa de teatru „Touche” a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a prezentat în data de 11 decembrie piesa de teatru „O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale, în amfiteatrul „Woodrow Wilson” din cadrul facultății. Specacolul a fost unul inedit, actorii folosindu-se doar de câteva elemente de recuzită, în principal o masă care pe rând a devenit dintr-o masă pentru jucat table, un pat. 

Motivul pentru care au ales să interpreteze această piesă de teatru este:

Suntem la Facultatea de Științe Politice, Caragiale este unul dintre scriitorii care a satirizat cel mai mult politica din România. O noapte furtunoasă este o piesă grea, o piesă frumoasă și o piesă cu multe înțelesuri dacă ești atent la ea.

a declarat regizorul și coordonatorul trupei, Alin Achim.

Această activitate are un alt rol deasemenea pentru echipa de teatru:

Acesta, este pentru noi un loc în care ne putem descărca, lăsăm toate problemele acasă, venim aici și ne încărcăm cu energie pozitivă și este un exercițiu de dezvoltare personală de asemenea!

a declarat Raluca Stîncescu, cea care a interpretat rolul lui „Spiridon”.

Actrița Raluca Stîncescu este cea care a realizat și posterul de promovare al spectacolului. Trupa de teatru „Touche” a fost formată în anul 2009 ca „o nevoie și deoarece, sunt tineri care simt nevoia să facă teatru în continuare” după cum a declarat Alin Achim, regizorul acestei echipe.

Echipa de teatru „Touche” își continuă activitatea și în anul 2014, studenții care doresc să facă parte din această echipă deja consacrată în facultate vor avea posibilitatea să își etaleze talentul la audițiile care vor fi organizate în primăvara anului următor.

– Iulia Crăciun și Raul Poias / Fotografie: Laura Vlasa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts