5 persoane decedate și 192 de cazuri noi de persoane infectate cu virusul COVID au fost confirmate

Eveniment

Grupul de comunicare strategică a publicat noi date despre victimele Coronavirusului în România. Astăzi, 30 martie, la ora 13:00 au fost făcute publice de către Grupul de Comunicare Strategică, noi date despre evoluția Coronavirusului și victimele acestuia.

În ultimele 24 de ore au decedat încă 8 persoane din cauza virusului, numărul total al persoanelor decedate ajungând la 46. De ieri, până azi la ora 13:00 au fost confirmate 192 de noi cazuri de îmbolnăvire. Astfel numărul persoanelor infectate ajungând la 1952. Vârsta persoanelor nou depistate este cuprinsă între 1 an și 90 de ani. România va intra în al 4-lea Scenariu în momentul în care numărul persoanelor infectate va fi mai mare de 2000. Până la această oră au fost confirmate 180 de persoane ca fiind vindecate, ele fiind externate.

„Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 9.464 de persoane. Alte 124.235 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.” A transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa: Digi24

Ionuț Albu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts