3 doamne în vârstă de 100 de ani premiate de Primăria Cluj-Napoca

Eveniment UBB Radio

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de când s-a sărbătorit pentru prima dată Ziua Femeii, primarul Sorin Apostu a felicitat personal trei clujence care au împlinit vârsta de 100 de ani, anunță Biroul mass-media al Primăriei Cluj-Napoca.

Dombi Erzsebet a împlinit 100 de ani în 26 septembrie 2010 şi a fost profesoară de chimie, încă una foarte îndrăgită de copii, după cum spun rudele sale. Tomutza Szalvina şi-a serbat cei 100 de ani anul acesta, pe 27 ianuarie şi a fost o vreme muncitor la o tipografie din Bucureşti. În anul 1991 s-a hotărât să renunţe la viaţa agitată din capitală şi s-a mutat la Cluj-Napoca, unde duce o viaţă mai liniştită. Oprea Iordana a împlinit 100 de ani în urmă cu o săptămână şi a fost învăţătoare. Vorbeşte cu emoţie despre faptul că a petrecut o vreme în Basarabia, unde le-a predat copiilor lecţii în limba română.

Pe lângă felicitări, cele trei doamne au primit câte un coş cu fruncte, flori, câte o diplomă şi câte un premiu în valoare de 2.000 de lei. Premiul a fost oferit în conformitate cu Hotărârea de Consiliu local nr. 25 din ianuarie 2011.

___________________

Foto: Biroul media al Primăriei Cluj-Napoca 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts