25 Martie- România trece la ora de vară. Transportul feroviar va fi afectat

Social

România va trece la ora oficială de vară din 25 martie, ora 03:00 devenind ora 04:00. Un număr de aproximativ 41 de trenuri vor avea întârzâiere, informează CFR Călători, iar publicul călător care își alege să călătorească în acel interval de ore, vor trebui să ia în considerare modificarea.

 Trenurile de călători vor circula conform orei oficiale de iarnă, până în noaptea de 24/25 martie 2012 ora 03:00, care va deveni ora 04:00. După această oră (04:00), trenurile vor respecta programul din mersul transportului feroviar aflat în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Trenurile aflate în circulație între orele 03:00, respectiv 04:00 (ora de iarnă), se vor deplasa cu întârzâiere. Măsuri suplimentare vor fi luate pentru acele trenuri, special pentru reducerea în parcurs a acelor întârzâieri. Aproximativ un număr de 41 trenuri Regio și 43 trenuri InterRegio vor fi afectate de schimbarea de oră. Însă nu trebuie omise țările vecine nouă, și anume Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Ucraina, respectiv Bulgaria, care de asemnea vor avea trenuri care vor circula în acel interval de ore. Trenurile vor circula după orariile din mersul de tren aflat în vigoare.

CFR Călători recomandă pasagerilor, înainte de a efectua orice drum către o altă destinație, să solicite informații despre circulația trenurilor în stații și pe site-ul http://www.cfrcalatori.ro.

_____________

Alexandra Onița

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts