14 români au murit într-un accident rutier în Ungaria

Social

Un accident rutier produs la granița dintre România și Ungaria în noaptea de duminică spre luni a dus la moartea a 14 români și rănirea altor doi, anunță Mediafax.

Accidentul soldat cu moartea a 14 persoane s-a produs pe autostrada 43, între localitățile Mako și Szeged în jurul orei 23.30. Incidentul a avut loc deoarece șoferul autotrenului a pierdut controlul mașinii, a rupt parapetul și a pătruns pe contrasens lovind în plin autobuzul. A fost nevoie de intervenția Serviciului de Pompieri pentru a descarcera vicitimele.

În microbuz se aflau 15 persoane care călătoreau pe ruta Valencia-București. Din primele cercetări se pare că șoferul autotrenului care transporta lemne a adormit la volan. Printre victime se numără 4 femei și 3 copii, iar un alt pasager al microbuzului se află în stare gravă la spital. De asemenea și șoferul tirului se află tot în stare gravă, dar stabilă la spital. Până în prezent au fost indentificate doar 5 victime, iar toți sunt români. Ambele mașini erau înmatriculate în România.

____________

Oana Alexa

Foto: mediafax.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts