„Run 4 Love”- maratonul îndrăgostiților

Divertisment Eveniment

Toți cei care iubesc sunt invitaţi să alerge în cadrul concursului „ Run 4 Love”, un eveniment organizat de Clubul de Mişcare pentru Sănătatea Cluj-Napoca şi dedicat tuturor persoanelor care doresc să îşi sărbătorească dragostea prin sport şi mişcare. Evenimentul se va desfăşura duminică, 13 februarie începând cu ora 14:00, în parcarea exterioară a complexului Iulius Mall.

„ Run 4 Love” îşi propune să mobilizeze cuplurile clujene să ducă un stil de viaţă sănătos şi să conştientizeze importanţa sportului în viaţa fiecăruia. Probele din cadrul concursului, organizate în acest scop, sunt: maraton în tandem, cursa cu obstacole şi cursa cu bicilete în tandem. Bineînţeles, cel mai activ cuplu va fi răsplătit.

Premiile oferite de Clubul de Mişcare pentru Sănătate pentru cuplurile câştigătoare sunt: reducere la abonamentul pe o lună la Zumba, reducere pentru un cuplu de 50% la abonamentul pe o lună la dansuri de societate la Kristine Studio Dance, Boemdance recompensează toti participanții cu vouchere de gratuitate pentru toată luna februarie la cursurile de dans și reducere de 50% la antrenamentele de Zumba.

Cuplurile care doresc să participe la concursul “Run 4 Love” se pot înscrie pe blogul oficial al clubului sau pe pagina de Facebook al acestuia.

Clubul de Mișcare pentru Sănătate  Cluj-Napoca este un  proiect preluat de Asociația Alternativă Socială și Capital Uman și are ca scop promovarea practicării activităților fizice în mod regulat într-un cadru organizat, gratuit! Clubul își propune să promoveze un stil de viață sănătos și o viață socială activă prin mișcare.

__________

Mihaela Crețu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts