„U” Oncos „vânează” prima ligă

Din oraş Eveniment

Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit astăzi primele meciuri decisive de volei feminin, din cadrul turneului de promovare în Divizia A1.Sala Sporturilor „Horia Demian" a găzduit astăzi primele meciuri decisive de volei feminin, din cadrul turneului de promovare în Divizia A1

Evenimentul se va desfăşura pe parcursul acestui final de săptămână, iar în urma rezultatelor, primele două clasate vor avansa în prima ligă.

“Suntem siguri că avem o echipă puternică şi sperăm ca rezultatul fetelor să fie pe măsura aşteptărilor noastre. Dacă vom promova vom avea nevoie de transferul a încă două sau trei jucătoare de valoare pentru a ne menţine în prima ligă”, a declarat antrenorul “U” Oncos Ioan Bogendorfer.

Programul competiţional va continua mâine, de la ora 16:00, unde echipa IOR Bucureşti va întâlni CSM Piteşti, iar de la ora 18:00, “U” Cluj va întâlni CSM Focşani. Turneul se va încheia duminică, când studentele se vor duela cu echipa bucureşteană, iar voleibalistele de la Focşani cu cele de la Piteşti.

Brigada de arbitri este formată din Cornel Malaxia, din Bucureşti, Vasile Duşa- Sălaj, Ovidiu Iliescu-Braşov, Dinu Olahuţ- Maramureş iar observatorul turneului este preşedintele Federaţiei Române de Volei, Gheorghe Vişan.

Alina Solovăstru

Foto: Ilinca Burzo

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts