“Noaptea Devoratorilor de Publicitate” a reunit clujenii la Cinema „Florin Piersic”

Din oraş

“Noaptea Devoratorilor de Publicitate” a umplut sala Cinematografului „Florin Piersic”, ieri, 20 octombrie. Astfel că, iubitorii de divertisment s-au prezentat în număr mare la show-ul dedicat în exclusivitate amatorilor şi specialiştilor în publicitate, care a durat trei ore și douăzeci de minute.

Creată de către Jean Marie Boursicot în 1981, “Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, a avut ieri un program special, creat pentru a celebra ediția aniversară. Au fost difuzate cele mai bune reclame din ultimii 30 de ani, astfel că, sala Cinematografului “Florin Piersic” a găzduit râsetele celor prezenți.

Pentru azi, programul de la Comedy Cluj vă așteaptă la Cinema “Florin Piersic” la o proiecție specială în prezența actriței Draga Maria Olteanu.

Tot aici, va avea loc și o proiecție în avant-premieră națională “Din dragoste cu cele mai bune intenții”. Filmul este o comedie dramatică ce prezintă povestea lui Alex, un personaj destul de nevrotic, a cărui viață iese de pe făgașul normal după ce mama lui este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral.

Mai multe informații despre program găsiți pe site-ul Comedy Cluj.

 

___________

Anca Baciu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts