„Ziua Poliției Române” sărbătorită anticipat [Galerie Foto/Audio]

Eveniment

„Ziua Poliției Române”, a fost sărbătorită astăzi, 23 martie, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, printr-o serie de demonstrații. Oficial, aniversarea are loc duminică, 25 martie.

La eveniment au participat numeroși copii, interesati de armele, mașinile, Laboratorul de Criminalistică improvizat pentru a se lua amprente și nu în ultimul rând, de uniformele polițiștilor și ale voluntarilor.

 „Astăzi este Ziua Porților Deschise, iar cu ocazia Zilei Poliției Române, care este pe data de 25 martie, s-au pregătit pentru vizitatori Laboratorul Criminalistic, unde se pot lua amprentele, se fac fotografii, se dă o mică amintire cu amprenta, după care se pot vedea dotările Serviciului de Intervenție Rapidă, Echipele Speciale, mașina de circulație cu aparatura radar. Pentru cei mici sunt puse la dispoziție mașinuțe, iar pentru cei mari biciclete.” explică polițistul clujean, Marin Mitu.

[audio:http://radio.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2012/03/Marin-Mitu.mp3|titles=Marin Mitu]

În Piața Unirii a fost prezent și comandantul Poliției Locale din Italia, Torino, Pierlorenzo Caranzano, care a fost invitat de Poliția din Cluj, alături de inspectorul șef al IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar.

 [flagallery gid=27 name=”Gallery”]

_____________

Florentina Poptile

Foto: Mădălina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts