„U” Jolidon scapă de pericolul retrogradării

Din oraş Sport

Echipa de handbal feminin, „U” Jolidon s-a impus astăzi, pe teren propriu în faţa adversarei, CSM Cetate Deva, cu un total de 28-26 (14-13)Echipa de handbal feminin, „U" Jolidon s-a impus astăzi, pe teren propriu în faţa adversarei, CSM Cetate Deva, cu un total de 28-26 (14-13).

Partida s-a jucat în incinta Sălii Sporturilor „Horia Demian” în cadrul etapei 25 a Ligii Naţionale de handbal feminin. După un sezon mai puţin favorabil, studentele obţin cea de a 3 a victorie în faţa echpei CSM Cetate Deva.

Principale marcatoare care au înscris pentru Univeristatea au fost: Mihaela Ani-Senocico, Adriana Tudorache, Florina Bîrsan, Roxana Joldeş (câte 5 puncte), Nicoleta Dincă 4, Magdalena Paraschiv şi Marinela Gherman ( câte 2 înscrise).

„Deşi au ştiut că este un meci decisv pentru evitarea retrogradării, fetele au fost destul de relaxate crezând că simpla lor prezenţă pe teren le va aduce victoria. Trebuie să aducem 2 interi şi o extremă pentru a mobiliza echipa, iar portarul adus în probe va ramâne mai mult ca sigur la noi”, a declarat antrenorul Universităţii, Gheorghe Covaciu.

În meciul următor se va încheia sezonul de handbal feminin, iar clujencele se vor întâlni în data de 16 mai cu principala contracandidată la salvare, CSM Ploieşti.

Alina Solovăstru

Foto: Alina Solovăstru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts