„Criza și după criză”, ediția a doua, lansată astăzi

Economie UBB

Ediția a doua a cărții „Criza și după criză” scrisă de rectorul Universității „Babeș-Bolyai”, Andrei Marga, a fost lansată astăzi la Facultatea de Studii Economice și Gestiunea Afacerilor. La eveniment au luat parte guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, decanul FSEGA, Dumitru Matiș și numeroși specialiști în economie și finanțe.

Această lansare a avut loc cu prilejul sărbătoririi a 90 de ani de învăţământ economic superior în limba română la Cluj. Cartea a apărut cu sprijinul editurii Eikon și al ziarului „Ziua de Cluj”.

„Am simțit ca o datorie să dau această lucrare despre criză, evident, susținut și de Ziua de Cluj, care a publicat fragmentele, susținut și de editură, care a fost interesată. Oricum, am spus și aici la lansare, am sperat că această carte va rămâne într-o singură ediție, întrucât va trece criza. Din păcate criza n-a trecut și a trebuit scoasă o a doua ediție. Eu sper să fie ultima ediție, să fim după criză.”, a declarat rectorul UBB, Andrei Marga.

În cadrul acestei ceremonii a fost lansată și cartea „Învățământul  economic superior. 1920-2010”, carte coordonată de profesorul universitar doctor, Gheorghe Popescu.

_________

Ana Giol

Foto: Monica Nistor

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts