”Go Free” pentru studenții din UBB

Din oraş

revista Go freeStudenții U.B.B. au de acum revista lor, care va aparea în caminele și facultățile universităților în fiecare lună, gratis.

Numărul pilot al revistei GO FREE a fost lansat aseară, cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților. Revista înglobează un sistem de lucru prin intermediul colaboratorilor, studenţi ai U.B.B.-ului sau membri ai ONGS din ţară, pe lângă redactorii permanenți.

Numărul pilot este mai degrabă unul orientativ despre Go Free, care se dorește a fi în primul rând un ghid al bobocilor. Revista va conține în următoarele numere o structură fixă, formată din 6 secțiuni: Facultate, Student, Educaţional, Profesional, Resurse şi Go Free.

Andra Camelia Cordos, redactor-sef al Go Free, a declarat: ”Valorile pe care le vom promova prin această revistă vor fi cu precăredere participarea activă, responsabilitatea, calitatea academică, şi, bineînţeles, exprimarea liberă. Ne adresăm unui număr de peste 50.000 de studenţi, şi acest lucru ne responsabilizează şi pe noi ca echipă. Nu suntem o revistă comercială, şi acest lucru ne individualizează în raport cu alte publicaţii care au ca target studenţii clujeni. Am gândit acest proiect ca o resursă reală pentru aceştia, majoritatea informaţiilor ce vor fi furnizate studenţilor având o natură educaţională şi profesională.”

Orice student care își dorește, poate să fie redactor al acestei reviste.

Următorul număr va apărea în luna decembrie.

Adelina Pârvu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts