“Panică” la Cinema Arta

Eveniment UBB Radio

Cinematograful Arta a a găzduit în această seară invitaţi de seamă la proiecţia filmul “Panică”, unul dintre cele nouă filme nominalizate la trofeul Festivalului Comedy Cluj. Acest film a deschis seria de proiecţii din secţiunea Focus Ungaria, una dintre cele şase secţiuni din cadrul Festivalului.

Alături de cinefilii clujeni, a fost prezent şi  viceprimarul Clujului, László Attila, care a punctat faptul că acest festival a devenit un element de reper în viaţa culturală a oraşului. Totodată, acesta a felicitat organizatorii pentru eforturile depuse spunând că “Timp de un an de zile am ţinut pumnii organizatorilor.”

Actriţa Ági Gubik, protagonista filmului, a participat şi ea la proiecţia din această seară, iar la final a răspuns la întrebările spectatorilor. „Nu m-am regăsit în personajul meu, pentru că nu am vizitat nicodată astfel de clinici şi nici nu am avut atacuri de panică, dar mi s-a părut interesant să joc acest rol”, a mărturisit actriţa.

Acest film a primit premiul publicului, precum şi premiul pentru cel mai bun rol principal la un festival anual de film din Ungaria.

___________

Andrada Lăutaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts