“Nuntă în Basarabia” a închis sala la Cinema Arta

Din oraş Divertisment

Filmul “Nuntă în Basarabia” a fost vizionat în această seară la Cinema Arta cu casa de bilete închisă.  Câţiva spectatori au decis să urmărească filmul, în ciuda faptului că au trebuit să stea în picioare.

Directorul Festivalului, Sorin Dan, a anunţat o modificare în program, şi anume faptul că vineri de la ora 21, în locul filmul “Cadoul”, la Cinema Arta va fi proiectat tot filmul “Nuntă în Basarabia”. Această decizie a fost luată pentru a le da posibilitatea şi cinefililor care nu au mai putut intra în sală în această seară de a viziona acestă comedie. Totodată, acesta a precizat că cei care şi-au procurat bilet pentru proiecţia din această seară, dar nu au mai reuşit să intre în sală, sunt aşteptaţi vineri, când vor putea intra la film în contul biletului pe care îl deţin deja.

Proiecţia a fost urmată de o sesiune de întrebări din partea spectatorilor şi de o prezentarea a unui movie-making al acestei producţii.

Nap Toader, regizorul peliculei a dorit să sublinieze conţinutul dramatic pe care îl are această comedie. Problema basarabenilor este una deja cunoscută, iar prin intermediul acestui film s-a dorit să se facă şi un pic înţeleasă. “Încercăm să integrăm mesaje importante în producţii româneşti. Trebuie să facem cunoscută lumii europene Basarabia”, declară regizorul.

Festivalul Comedy Cluj continuă până duminică, iar mâine începând cu ora 20:00, la Cinematograful Victoria, va fi proiectat filmul „Generalul” care va beneficia de un soundtrack live.

________________________________

Andrada Lăutaru

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts