“Noaptea Devoratorilor de Publicitate” la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca

Cultură Eveniment

Cele mai bune reclame difuzate în cadrul evenimentului în ultimii 30 de ani, pot fi văzute azi, 20 octombrie, în cadrul aniversării evenimentului “Noaptea Devoratorilor de Publicitate”, la Cinema Florin Piersic, începând cu ora 21:00.   

Festivalul Ințernațional de Film “Comedy Cluj” își încântă iubitorii de film cu noi atracții. Astfel că, în această seară vor fi prezentate cele mai bune reclame difuzate în ultimii 30 de ani, în cadrul acestui eveniment.

De asemenea, lungmetrajul “Infidelul”, care este un film înscris în competiție, și va rula în această seară, la Cinema Arta, de la ora 21:00. Filmul este o comedie actuală despre identitate și etnicie.

Tot azi, la Cinema Victoria vă așteaptă un alt film din competiție, și anume “O viață lungă”. Pelicula prezintă povestea a doi pensionari bolnavi care sunt puși în fața unei soluții inedite, și anume, cel care moare primul, îi dă celuilalt organul necesar pentru a supraviețui.

Preţul unui bilet la Best of Noaptea Devoratorilor de Publicitate este de 15 lei pentru toate categoriile de spectatori .

Mai multe informații despre program găsiți pe site-ul Comedy Cluj

______________

Anca Baciu

Foto: belva.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts