“U” Jolidon evită retrogradarea

Sport UBB Radio

"U" Jolidon a învins astăzi pe teren propriu ocupanta locului 6 în clasamentul final, HCM Dunărea Brăila, cu un total de:  29-28 (15-11)

“U” Jolidon a învins astăzi pe teren propriu ocupanta locului 6 în clasamentul final, HCM Dunărea Brăila, cu un total de:  29-28 (15-11).

Meciul s-a jucat în incinta  Sălii Sporturilor „Horia Demian” şi a facut parte din etapa a XXIII-a a Ligii Naţionale de Handbal feminin. Cu un avantaj de 4 puncte fetele lui Gheorghe Covaciu încep în forţă cea de-a doua repriză, care le aduce victoria şi mentinerea locului în Liga Naţională. Principalele marcatoare au fost: Ani-Senocico(12), Paraschiv (5) şi Gherman (4 puncte).

“Am pierdut puncte importante la începutul primei reprize deoarece portarul nu ne-a mai ajutat, dar am reuşit în final, să ne concentrăm şi să aducem victoria la Cluj. Anul acesta nu a fost unul foarte bun pentru noi, dar sperăm ca în etapa următoare să jucăm la fel de bine cum am făcut-o în prima repriză”, a declarat pentru UBBRadio, antrenorul echipei clujene, Gheorghe Covaciu.

În etapa următoare, “U” Jolidon va întâlni în deplasare, la Constanţa,  echipa Tomis, meciul fiind programat pentru data de 3 mai.

Alina Solovăstru

Foto: Laura Mureşan

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts