Victorie consecutivă pentru “U” Mobitelco

Sport

Echipa de baschet masculin „U” Mobitelco a învins aseară, pe teren propriu în faţa adversarei de pe ultimul loc, CSU Braşov cu un total de 92-67 (27-24, 13-13, 31-9, 21-21).

U mobitelco

Meciul disputat în incinta Sălii Sporturilor “Horia Demian” a însemnat a treia victorie consecutivă pentru “studenţii” lui Ţenter, care se află pe locul 2, cu un total de 6 puncte în clasamentul final. Deşi au întâmpinat dificultăţi în primele două sferturi din meci, reuşitele lui Lawrence, Krstanovic şi Cuic au mobilizat echipa aducând noi puncte pe tabela de marcaj.

“A fost o victorie uşoară pentru că Braşovul este printe puţinele echipe din Liga 1 care nu are decat 2 sau 3 jucatori straini din cauza conditiilor financiare mai slabe, însă atitudinea noastră în prima repriză a lăsat de dorit, drept dovadă şi scorul aşa strâns. De acum încep meciurile grele: miercuri la Bucureşti  după care acasă, sâmbătă, cu Mediaş, care la ora actuală e lidera campionatului. Momentan pot sa zic ca avem atitudinea de echipă, care ne lipsea anul trecut, când aveam valori indiviU mobitelcoduale, dar care nu reuşeau să se înţeleagă cum se înţeleg cei de acum”, a declarat pentru UBBradio, preşedintele Universităţii, Mircea Cristescu.

Principalii marcatori care au înscris pentru “U” Mobitelco au fost: Lawrence 27 puncte, Krstanovic 19, Cuic 12, Jocovic 10, Silvăşan 9, Medvedj 5, Faur 3, Chetreanu 2, Santa 2, Foalea 2 şi Muntean 1.

Următoarea etapă se va juca în data de 14 octombrie, cu începere de la ora 19:00, pe terenul Bucureşti Constructorul, unde clujenii se vor confrunta cu formaţia CSM Bucureşti.

Alina Solovăstru

Foto: Thomas Câmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts