Universitatea Cluj egala „Campioanei egalurilor”

Sport UBB Radio

Universitatea Cluj a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaz Metan Craiova, în întâlnirea de astăzi, contând pentru etapa a 18-a,  a seriei 2 din Liga secundă.

Deşi partida s-a desfăşurat pe o ploaie mocănească, care a făcut ca starea terenului să nu fie cea mai bună posibilă, micile tribune ale stadionului Clujana au fost pline.   Echipa gazdă e început meciul în următorul unsprezece: în poartă Matache, fundaşi Unguruşan, căpitan pentru  această întâlnire, Basso, Bonatti, Ţene înlocuit în minutul 56 de Muşat, mijlocaşi Popa, Reinaldo, Bucsa şi Acosta înlocuit în minutul 67 de Lemnaru, iar în atac Lecic şi Huvos înlocuit de Voican tot în minutul 56. Prima repriză a propus un joc în care ocaziile au alternat de la o poartă la alta, însă niciuna din echipe nu a reuşit să le fructifice. Matache  a salvat-o de câteva ori pe “U”, pe finalul primei reprize atunci când formaţia craioveană a atac intensiv.

Repriza a doua a adus  o ploaie de cartonaşe galbene, văzute mai mult de către oaspeţi, pe fondul intensificării  încercărilor gazdelor de a deschide scorul. Cu toate eforturile făcute de ambele echipe, tabela  a rămas neschimbată până la fluierul final al centralului Baboia Claudiu Gabriel din Bucureşti.    În urma acestei remize Universitatea a obţinut un punct, care o menţine pentru moment pe locul 3 în clasamentul Seriei 2, a Ligii Secunde. Sâmbăta viitoare, de la ora 11 “Studenţii” vor  întâlni echipa  FC Baia Mare , în deplasare.

____________

Cristina Salvan

Foto: ucluj.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts