TIFF aduce invitaţi speciali la “Lebanon”

Eveniment UBB Radio

Secţiunea “Focus Israel” îl aduce în mijlocul publicului pe regizorul Samuel Maoz, la proiecţia celui mai aşteptat film de la această secţiune – “Lebanon”.
Printre invitaţii deosebiţi la proiecţie se numără şi Ambasadorul Statului Israel la Bucureşi, Excelenţa Sa, domnul Oren David, directorul executiv al Israel Film Fund, Katriel Schory, directorul Cinematecii de la Ierusalim, Costel Safirman şi criticul de film Variety Jay Weissberg. Filmul, care prezintă povestea a patru tineri obligaţi să trăiască realitatea dură a războiului absurd şi incorect, va fi proiectat de la ora 20:30, la UBB Auditorium.

De asemenea, Piaţa Unirii va fi din nou amenajată pentru Ursus Open Air, unde va fi proiectat, de la ora 21:45, filmul “Precious: Based on the Novel Push by Sapphire”, în regia lui Lee Daniels. Filmul prezintă tragica poveste a unei tinere de 16 ani, care, nu doar că este însărcinată pentru a doua oară cu tatăl ei absent, iar acasă este abuzată fizic şi psihic de mama ei, dar Precious ajunge în clasa a noua cu un mare secret: ea nu ştie să scrie şi să citească.

Aşadar, de 1 iunie, suntem cu toţii invitaţi să ne primim cadourile chiar de pe ecranele cinematografice.

Oana Moisil

Foto: TIFF

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts