Studenții simulează Parlamentul European la Cluj

Educaţie UBB Radio

Simularea Parlamentului European Înscrierile pentru proiectul Simularea Parlamentului European, ce se va desfășura în perioada 14-20 aprilie 2010, încep joi. Acesta este un proiect național, aflat la a treia ediție, ce are ca scop principal familiarizarea studenților cu procesul decizional utilizat în cadrul Parlamentului European.

Evenimentul va păstra structura edițiilor precedente, iar organizatorii așteaptă și de data aceasta un număr de 135 de participanți din următoarele centre universitare: Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, București, Iași, Constanța, de la specializări ca: Științe Politice, Drept, Științe Economice, Politehnică, Științe Agricole, etc.        .

“Simularea Parlamentului European este deschisă tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, încadrați într-o formă de învățământ universitar (licența sau masterat)”, a declarat Cristina Cerevate, PR al Societății Studenților Europeniști.

Anul acesta se va percepe o taxă de 150 de lei, care va include facilitățile perioadei de participare. Odată cu această ediție, Societatea Studenților Europeniști încearcă să transforme simularea Parlamentulului European într-un brand de Cluj.

Diana Ulici

Gina Vacariu

Raluca Zamisnicu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts