Spune STOP violenței asupra femeii

Eveniment

Campania 16Campania "16 zile STOP Violentei Asupra Femeii" zile Stop Violenței Asupra Femeii” a debutat astăzi în Iulius Mall prin Expoziția martorelor tăcute”. În cadrul acestui eveniment au fost prezentate poveștile unor femei de toate vârstele care au fost ucise din cauza violenței domestice.

Scopul campanii este acela de a sensibiliza opinia publică cu privire la impactul emoțional pe care îl are abuzul fizic și verbal asupra femeii. Expoziția va fi prezentată și în Observator, Piața Mărăști  și în alte câteva locații din Cluj.Martorele tăcute

Evenimentul se înscrie într-un lung șir de acțiuni care vor se vor desfășura cu această ocazie. În campania “16 zile Stop Violenței Asupra Femeii” vor avea loc, de asemenea, cafenele de idei, în cadrul cărora se vor dezbate probleme legate de violența asupra femeilor în război, violența domestică asupra copiilor și tema drepturilor omului. De asemenea va fii o piesa de teatru jucată de studenții Facultății de Teatru din Cluj, proiecții de film și seminarii pe tema violenței asupra femeii.

Chiuda Carmen

Ciucle Ionuț

Foto: Gabriel Galgoczy

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts