Sportivii cu dezabilități se întrec la Cluj-Napoca

Eveniment Sport

Sala Sporturilor “Horia Demian” va găzdui timp de trei zile Turneul Internațional de Tenis de Masă din România-RITTO, organizat pentru persoanele cu dezabilități.

Sala Sporturilor "Horia Demian" va găzdui timp de trei zile Turneul Internațional de Tenis de Masă din România-RITTO, organizat pentru persoanele cu dezabilitățiCompetiția se află la cea de-a 3 a ediție, iar  deschiderea oficială va avea loc joi, începând cu ora 12:00. În cadrul evenimentului, 116 sportivi din 25 de țări se vor întrece pentru primele locuri pe podium.  Pentru o bună organizare și desfășurare a evenimentului au fost selectați voluntari, elevi și studenți din Cluj-Napoca

“Persoanele voluntare vor asculta de organizatori și îi vor ajuta pe concurenți pentru ca partida să nu depășească 30 de minute. Premiile pentru astfel de evenimente nu sunt substanțiale, de regulă se rezumă la o medalie și o diplomă”, a declarat unul dintre participanții la competiție, Florin Milciu.

Participanții din țări precum Argentina, Grecia, România, Mexic, Norvegia etc. vor fi asistați de 21 de arbitri internaționali din Ungaria, Serbia, Republica Cehă și România.

Alina Solovăstru

Foto: www.bach.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts