Scufița Roșie și Moș Crăciun la Teatrul Puck

Cultură

Teatrul Puck și-a deschis azi porțile iubitorilor de povești, pentru o ultimă repetiție a spectacolului Scufița Roșie și Moș Crăciun.

În fiecare an îSigla_micn luna decembrie, Teatrul Puck sărbătorește alături de copii venirea moșului prin punerea în scenă a diferitelor povești, în cadrul programului “Moș Crăciun aduce poveștile”. În acest an, pentru a aduce bucurie și copiilor mai puțin privilegiați, Consiliul Județean a decis ca la acest spectacol să participe gratuit copii din instituțiile de protecție din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Cluj.

În colaborare cu un grup de psihologi, conducerea teatrului de Păpuși are în vizor o serie de proiecte care se adresează unei mai bune înțelegeri a impactului acestui tip de teatru asupra copiilor și felul în care recepteză aceștia diversele spectacole.

La intrebarea cum reactionează copii la ieșirea din sală, directorul teatrului de Păpuși Puck, doamna Monica Chirilă răspunde: “ Întotdeauna sunt bucuroși, alții gânditori, iar alții învață pe de rost replici din spectacol și își obsedează părinții și bunicii cu lucrurile învățate.”

Următoarele spectacole ale Teatrului de Păpuși Puck sunt programate duminică, 20 decembrie, de la orele 11:00 și 12:30.

Oegar Andreea

Foto: www.teatrulpuck.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts