Pub-ul „Fabrica de bere Ursus” se deschide de Zilele orașului FOTO

Din oraş Eveniment

Pub-ul, care va fi construit pe locul fostei fabrici de bere Ursus, se deschide peste o lună, de Zilele oraşului Cluj-Napoca. Clădirile în care a funcţionat fabrica vor rămâne în conservare, în timp ce clădirea monument istoric va fi modernizată.

Costurile pentru demolarea şi consilidarea clădirilor în care vor funcţiona berăria, pub-ul şi restaurantul Ursus, se ridică la peste 1 milion de euro, potrivit oficialilor companiei.

„Clujul rămâne un oraș important pentru Ursus Breweries și vom continua tradiția de a fabrica berea Ursus aici. Suntem dedicați vieții sociale din acest oraș și investim în continuare în proiecte pentru comunitatea locală, cum sunt Zilele Clujului, TIFF sau Ursus Cluj Fest. Îmi doresc ca în câteva luni să ne revedem, tot aici, pentru a celebra deschiderea „Fabricii de bere Ursus.”, a declarat Gary Whitlie, președintele Ursus Breweries.

În actuala locație a fabricii Ursus va fi amenajată și o mini facilitate de producție, care va fi deschisă la începutul verii. Noul spațiu va avea o capacitate de aproximativ 200 de persoane, unde celor interesați li se va permite să asiste la procesul de fabricarea a specialităților de bere. De asemenea, compania va furniza produsele și altor locații din Cluj-Napoca.

[imagebrowser id=152]

__________

Ana Giol

Foto: Călin Crețu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts