UPDATE: PSD acuză continuarea campaniei electorale în Hașdeu

UBB Radio

Campania continuă în HașdeuOrganizația Județeana a PSD Cluj a depus o sesizare la Biroul Electoral Județean și o plângere la Inspectoratul Județean de Poliție prin care acuză PD-L de continuarea campaniei electorale în zona Căminului XVI din complexul studențesc Hașdeu.

Conform PSD Cluj, reprezentanții PD-L distribuie și lipesc fluturași cu însemnele PCR „secera și ciocanul” însoțite de textul „Sunt prea tânăr să mă reîntorc la comunism!” precum și de fotografia cadidatului PSD Campania continuă în HașdeuMircea Geoană, peste imaginea căruia este aplicat semnul interzis.

La această oră în zona Căminului XVI din complexul studențesc Hașdeu există acești fluturași și bannere cu însemne îndreptate împotriva cadidatului PSD Mircea Geoană, conform reporterilor UBB Radio prezenți la fața locului. Totuși, în acest moment nu există nicio persoană care să împartă fluturași sau care să continue lipirea acestora.

Campania continuă în HașdeuVom reveni cu mai multe informații și cu fotografii.

Update 1 : Studenții cazați în complexul studențesc Hașdeu ne-au declarat că fluturașii și bannere cu însemne îndreptate împotriva cadidatului PSD Mircea Geoană au fost expuse în timpul campaniei electorale și că în această dimineață nu au văzut niciun reprezentant PD-L care să împartă fluturași.

Update 2:  Astfel de fluturași au fost lipiți și în complexul studențesc din Observator.

Redacția UBB Radio

Foto: Alina Mihuț, Radu Zincă

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts