Proiect pentru o alimentație sănătoasă la Cluj

Din oraş Sănătate

Proiectul „Healthy Appetite!” al Asociaţiei Support for Youth Development” (S4YD) se va desfășura la ClujNapoca, în perioada 21 28 februarie 2011.

Proiectul are ca scop informarea tinerilor cu privire la importanţa unei alimentaţii sănătoase, dar şi combaterea unei alimentaţii de tip fast-food în rândul acestora.

Printre obiectivele proiectului se numără informarea şi educarea prin sesiuni de lucru, prezentări, workshop-uri și sesiuni practice de gătit a 26 de tineri din Italia, Polonia, Letonia, Turcia și România, realizarea unei cărţi de bucate cu 100 de reţete rapide şi sănătoase din cele 5 ţări implicate în proiect, realizarea de clipuri audio-video cu modul de preparare a unor reţete propuse de ţările participante la proiect și creşterea gradului de conştientizare a cât mai multor tineri de pe plan local în urma implementării unei sesiuni de informare cu degustare.

Activitatea publică „Sesiune de informare cu degustare” din cadrul proiectului, organizată în colaborare cu magazinul „Casa Bio” din Cluj-Napoca, va avea loc duminică, 27 februarie, începând cu ora 14:00, în cadrul „Târgului pentru un viitor sănătos” la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

____________

Ana Giol

Foto: gradinamea.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts