Primele 100 de zile ale președintelui Obama

Administraţie Internaţional

Istoricul american, Allan Lichtman, a susținut astăzi, în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, o conferință cu tema „Primele 100 de zile ale lui Obama”.

Istoricul american, Allan Lichtman, a susținut astăzi, în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, o conferință cu tema „Primele 100 de zile ale lui Obama”Discuțiile din cadrul conferinței l-au avut ca protagonist pe actualul președinte al Americii. Cu acest prilej, istoricul a comparat mandatul lui Bush cu cel a lui Obama  și a explicat că acesta din urmă a reușit să schimbe tema de bază a politicii străine, care era pe vremea lui Bush, Lumea în teroare.

Lichtman a surpins în discuțiile sale valorile societății americane, politica guvernului din Statele Unite, dar și educația, care reprezintă o arie prioritară pentru Obama. Evenimentul face parte din seria „Prelegeri despre democrație” și a fost organizat de Catedra de Științe Politice, în parteneriat cu Centrul pentru Politici Publice.

Iuliana Volosciuc

Foto: Otilia Chiș

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts