Portal destinat persoanelor „trained in Germany“

Din oraş

Alumniportal Deutschland, cel mai nou proiect de informare și comunicare destinat persoanelor care au studiat, cercetat sau lucrat în Germania, va fi lansat și la Cluj.

Alumniportal Deutschland, cel mai nou proiect de informare și comunicare destinat persoanelor care au studiat, cercetat sau lucrat în Germania, va fi lansat și la ClujAlumniportal Deutschland este o platformă online care oferă tuturor persoanelor „trained in Germany“ posibilitatea de a împărtăși informații și experiențe proprii unei comunități virtuale transnaționale și transorganizaționale. Proiectul facilitează menținerea unei legături strânse cu spațiul german și încurajează revitalizarea vechilor contacte sau căutarea unor noi parteneri de dialog.

Noul portal se adresează unui număr de 11 000 de utilizatori din 176 de țări, 1 000 dintre aceștia provenind din România. Designul atractiv și instrumentele cu care platforma operează permit un schimb rapid și facil de informații între acești utilizatori, care nu sunt doar Alumni, ci și instituții germane, firme sau organizații interesate de parteneri de dialog și colaboratori competenți, buni cunoscători ai limbii și culturii germane.

Alina Radulov

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts