Pentru “Ellie Parker”, regizorul Scott Coffey vine la TIFF

Eveniment

Secţiunea “Profesiune: actriţă” o aduce mâine la Cinema Arta, din Cluj-Napoca, pe Naomi Watts, în rolul lui Ellie Parker, personajul care dă şi titlul filmului. La proiecţie va asista însuşi regizorul filmului, Scott Coffey.

Acesta prezintă, dintr-o perspectivă amuzantă, fascinanta povestea a unei actriţe care încearcă să dea lovitura la Hollywood. Ellie Parker fuge prin tot oraşul de la o probă la alta, schimbându-şi machiajul, hainele şi personalitatea, fără să mai observe ce i se întâmplă în timp ce se străduieşte să obţină un rol într-un film. Nici prietena ei cea mai bună nu o ajută, nici noul ei iubit. Ea este chemată la o probă ieşită din tiparele normalităţii tocmai când aceasta se gândeşte să renunţe la carieră.

Naomi Watts este cunoscută pe scena de la Hollywood pentru roluri alături de Orlando Bloom, Naomi Campbel, Kate Hudson sau Heath Ledger. De asemenea, aceasta a jucat în filme precum “Sleepwalkers”, “Dangerous Beauty”, “Down” sau “Never date an actress”.

Filmul va fi proiectat de la ora 15:00, la Cinema Arta. Tot mâine, cei care au prins gustul TIFF-ului sunt invitaţi să participe la programul care promite proiecţii memorabile.

_______

Oana Moisil

Foto: www.naomiwatts.com

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts