Mihai Goţiu îşi lansează cartea „Ora 20. Telejurnal”

Cultură Eveniment

Ziaristul Mihai Goţiu îşi lansează astăzi volumul „Ora 20. Telejurnal”. De la ora 19:00, Mihai Goțiu le oferă clujenilor o seară de lectură publică în Social Club Origine.

Volumul  „Ora 20. Telejurnal” a apărut în Republica Moldova  și a fost distribuit împreună cu revista ”La Plic”. Cartea este o selecție de proze scurte din ultimii 10 ani, publicate în diferite reviste și antologii din țară și străinătate.

În cele șase texte ale cărții autorul descrie experințele trăite pe parcursul a aproape 30 de ani de la maturizarea forțată de exploziile Revoluției din 1989 și pâna la poveștile de dragoste trăite în Clujul adoptiv ori pe autostrăzile Europei. Volumul cuprinde și un fragment din romanul ”Morminte în mișcare”, inspirat din investigația jurnalistică de peste 8 ani asupra controversatului proiect minier de la Roșia Montană.

Din cauza procedurilor legale, revista ”La Plic” și  volumul „Ora 20. Telejurnal” pot fi găsite la Cluj doar la Librăria de carte și în această seară în „Social Club Origine”.

___________

Teodora Iancu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts