Meci decisiv pentru “U” Mobitelco

Sport

Echipa de baschet masculin “U” Mobitelco va întâlni astăzi în incinta Sălii Sporturilor ”Horia Demian”  formaţia ungurilor de la Albacomp Szekesfehervar.

Momentan baschetbaliştii Echipa de baschet masculin “U” Mobitelco va întâlni astăzi în incinta Sălii Sporturilor ”Horia Demian”  formaţia ungurilor de la Albacomp Szekesfehervarde la “U” Mobitelco sunt lideri în grupa A din Liga Europei Centrale (CEBL), iar o posibilă victorie împotriva ungurilor de la Albacomp Szekesfehervar le poate aduce calificarea în faza finală a competiţiei.Deşi apărută oficial abia de un an de zile, Liga Europei Centrale păstrează echipa clujeană ca şi favorită în urma victoriilor din Ungaria şi de acasă, cu cehii de la BC Prostejov.

Meciul “studenţilor” de pe terenul SCM Craiova, programat iniţial pentru luna ianuarie s-a reprogramat pentru ultima săptămănă din 2009, pe 22 decembrie. Până atunci, clujenii urmează să mai evolueze împotriva cehilor de la BC Prostejov, în ultimul meci al grupei A din CEBL.

Biletele pentru înfruntarea de astăzi se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Sporturilor “Horia Demian”, iar meciul se va transmite în direct pe TVR3, cu începere de la ora 18:00. La sfârşitul disputei, oficialii clubului vor oferi cadouri fanilor prezenţi în sală, aceasta fiind şi ultima apariţie din 2009 a “studenţilor” lui Ţenter pe teren propriu.

Alina Solovăstru

Foto: Thomas Câmpean (arhivă)

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts