Toate acestea sunt doar câteva dintre exponatele de la Târgul gastronomic desfășurat la Expo Transilvania.
Ediția de anul acesta se adresează atât specialiștilor cât și publicului larg, astfel încât vizitatorii au avut parte, timp de trei zile, de numeroase demostrații gastronomice susținute de maeștrii bucătari.
Femeile au fost răsfățate în cadrul acestui târg, ele având posibilitatea să deguste vinuri cu aromă de piersici, aduse special pentru acest eveniment.
În cadrul show-ului gastronomic, maeștrii bucătari au prezentat două rețete faimoase: mușchi de porc façon du chef și pui vol-au-vent. Ambele feluri de mâncare au fost realizate de primii maeștrii bucătari din Franța. Doritorii au putut să deguste la sfârșit din preparatele expuse în cadrul demonstrației.
La a opta editie a evenimentului au luat parte 49 de firme din diferite orașe precum Cluj-Napoca, Alba Iulia, Baia Mare, Prahova, Reghin și Bihor.
_______
Raul Crișan
Viorela Gherasim
Foto: Ovidiu Duță