Jurnalul de Distracție: Ziua 2 la Peninsula cu The Rasmus, Fedde le Grand și Parov Stelar

Divertisment Eveniment

Festivalul Peninsula a ajuns la cea de-a doua zi, după ce ieri au sosit la Târgu Mureș peste 11.000 de peninsulari, anunță organizatori.

Cel mai mare succes al zilei de debut s-a dovedit a fi concertul celor de la Ska-P. Tot ieri a debutat în materie de atracţie a sporturilor extreme la Peninsula – catapulta, pentru împătimiți acestui gen de distracție. Freedom Muisc Arena, cortul de 1.500 mp dedicat muzicii electronice în cadrul festivalului, a găzduit  în faţa unui public  care a umplut până la refuz spaţiul, atracţia principală a serii, britanicul Mark Knight. De încălzirea publicului s-au ocupat DJ-ii Horace Dan D şi Philipp Straub, care se pricep de minune la a dezlănţui publicul prin beat-urile lor.

La Kiss Terrace unde poate cea mai plăcută surpriză a fost furnizată publicului prin prezenţa francezilor de la Babylon Circus, a continuat lanţul concertelor cu prezenţa trupelor Kumm, Ganxsta Zolee és a Kartel respectiv a britanicilor Sub Focus. Petrecerea a continuat până în zori alături de Chris.Su şi MC Agent

Vineri – Ziua 2 de Peninsula

Vineri oferta muzicală a Festivalului Peninsula constă în trupe româneşti, maghiare şi internaţionale, precum şi DJ-i care mixează în cele mai cunsocute cluburi din lume.

Pe Weekend Main Stage urcă vineri, de la ora 17, Direcţia 5, urmaţi de cei de la Quimby (HU), după care finlandezii de la The Rasmus vor aduce aminte celor prezenţi de ce au atras un public de peste 10.000 de persoane ultima oară când au venit pe malul Mureşului. “Ne simțim foarte bine aici suntem pentru a doua oară la Peninsula, despre noul album pot sa spun că lucrăm la el chiar acum în studio. Nu vreau să spun prea multe … sper că îl vom lansa la primăvară. Știu ca vor fi aici și cei de la Europe și cei de la Gorillaz, aștept să ne întâlnim cu ei”, au declarat cei de la The Rasmus.

Freedom Music Arena îl aduce astăzi la masa de mixaj pe olandezul Fedde le Grand – concurent fruntaş pentru titlul de cel mai bun DJ al lumii.

Anul acesta un alt nume sonor publicului de la Peninsula își face din nou apariția pe terasa Kiss Parov Stelar and band urcă pe scenă la 18.30, după care la miezul nopţii e timpul pentru maeştrii britanici ai dubstep-ului, Nero

Festivalul Peninsula se desfăşoară între 26 şi 29 august la Târgu Mureş.

UBB Radio va invită să urmăriți cursul evenimentelor la Peninsula 2010.

_________

Cătălin Nunu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts