Învață să accesezi fonduri europene!

Economie

Forumul Regional al Oportunităților Europene Forumul Regional al Oportunităților Europene și-a deschis astăzi porțile la Expo Transilvania. Tema forumului este  “Schimbul de bune practici în ceea ce privește proiectele de succes finanțate în Transilvania de Nord”.

Acesta se află la ediția a 3-a și este singurul târg regional dedicat programelor și proiectelor cofinanțate din fondurile structurale 2007 – 2013 în Regiunea Nord- Vest.

Proiectul este sustinut de “Centrul Regional Transilvania de Nord”, “Camera de comerț și industrie Cluj”, “ Expo Transilvania” și “Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest”.

Invitați la acest eveniment au fost Subprefectul județului Satu Mare, Firu Mocan, Subprefectul județului Bihor, Cristian Bitea, reprezentant al Prefecturii județului Sălaj, Nicolae Beuran și Expertul în PR, Agenția de Dezvoltare Rurala Nord- Vest, Lia Valendorfean.

`“Această initiativă a fost copiată și de alte regiuni ale țării. Începând de anul acesta vom promova proiecte de success deja finanțate în regiunea noastră. Dorim să arătăm că aceste oportunități sunt reale, că proiectele românești sunt finanțate, mai ales cele care produc dezvoltări pe termen mediu sau lung în localitățile regiunii noastre”, a declarat Expertul în PR, Agenția de Dezvoltare Rurală Nord- Vest, Lia Valendorfean.

Clujeni sunt așteptați la Expo Transilvania până vineri pentru a se informa cu privire la accesarea fondurilor europene. La târg vizitatorii vor putea primi informații despre proiecte deja finalizate sau despre modalitățile prin care se pot implica în acestea.

Bogdan Tincu

Foto: Bogdan Tincu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts