Expoziția LIBRAFILA la o nouă ediție

Cultură Din oraş

Biblioteca Centrală Universitară “Lucian Blaga” găzduiește în perioada 18-22 mai cea de-a doua ediție “Librafila”, o expoziție națională de literatură filatelică, cu participare internațională.

Biblioteca Centrală Universitară ”Lucian Blaga” găzduiește în perioada 18-22 mai cea de-a doua ediție “Librafila”, o expoziție națională de literatură filatelică, cu participare internaționalăÎn cadrul vernisajului este pus în valoare fenomenul colecționistic, prin cataloage, studii monografice sau materiale specializate pe ramuri distincte ale filateliei. Expoziția include și secțiunea de literatură filatelică din domeniul medicinei, “Litmedfila 2009”. Un loc aparte printre exponate îl ocupă lucrările de filatelie din biblioteca personală a lui Adrian Marino, precum și un album care cuprinde colecția lui de timbre.

Prima ediție a expoziției a avut loc în 2007, la Biblioteca Centrală Universitară “Lucian Blaga” Cluj Napoca, și s-a bucurat de un real succes. Expoziția poate fi vizitată gratuit, între orele 8:00-20:00, până la data de 22 mai.

Ana Margareta pop

Foto: Larisa Balog

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts