Două victorii din două posibile pentru “U”

Sport UBB Radio

Echipa de baschet feminin a Universitaţii Cluj a învins astăzi, pe CSS Bega Danzia Timişoara, cu scorul de 66 la 52 ( 15-14, 21-16, 19-15, 11-7),  în al doilea meci al playoffului grupei A2.

Fetele antrenate de Florin Covaciu au început mai greu meciul marcând doar două coşuri în primele cinci minute ale partidei. Pe finalul primului sfert baschetbalistele Universitaţii au revenit în joc şi au preluat conducerea în faţa celor de la Timişoara.

Următoarele trei sferturi au fost dominate clar de clujence care s-au desprins până la finalul sfertului al III-lea şi cu 10 puncte. În ultimul sfert de joc au fost marcate cele mai puţine coşuri, cinci pentru “U” şi trei pentru Timişoara.

Căpitanul Universitaţii, Florentina Ardeleanu a fost principala marcatoare a meciului cu 24 de puncte, fiind urmată în clasament de jucătoarea Timişoarei, Stoiedin cu 14 puncte şi de jucătoarea Universităţii,  Giurgiu cu 12 puncte

În primul meci al play-off-ului, Universitata Cluj a câştigat cu 57 la 47 împotriva celor de la CSS Bega Danzia Timişoara.

[nggallery id=41]

____________

Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts