Cum te poţi distra de Valentine’s Day în Cluj

Din oraş Divertisment

Valentine’s Day, sărbătoarea americană dedicată îndrăgostiţilor, se apropie şi odată cu ea cluburile, pub-urile şi nu numai, se pregătesc  pentru cuplurile dornice să-şi cinstească iubirea, dar şi pentru persoanele care sunt împotriva acestei sărbători.

Îndrăgostiţii care doresc să petreacă Valentine’s Day într-un decor romantic, la un film sau pe ringul de dans cu persoana iubită, pot alege unul din următoarele evenimente:

  • Valentine’s Day în Obsession The Club, duminică, 14 februarie. Intrarea este liberă pentru toate cuplurile de îndrăgostiţi.
  • “Zilele filmului de dragoste” la Casa Municipală de Cultură din Cluj, care se desfăşoară în perioada 14-16 februarie
  • Concertul Soiree, special de Valentine’s Day în Insomnia Café, cu Liviu Sorescu şi Teodora Bârla, pe 14 februarie, de  la ora 21.

Pentru cuplurile pasionate de sport, Clubul de Mişcare pentru Sănătate Cluj-Napoca, invită indrăgostiţii la maratonul “Run 4 Love”, unde cea mai activă pereche va fi premiată.

Persoanele care s-au săturat de dulcegările aduse de Ziua Îndrăgostiţilor, pot sărbători într-un stil Anti-Valentine:

  • Irish& Music Pub vor organiza Valentine’s Day Special, unde va concerta trupa Ţapinarii.
  • Clubul Flying Circus organizează Valentine’s Judgement Day, cu Planet Hell şi Mega Mishan, de la ora 21. Intrarea costă 5 lei.
  • Le General pregăteşte petrecerea F**K Valentine’s Day, care se va desfăşura în 13 februarie, de la ora 22.

Insomnia Cafe organizează Clubul Inimilor Zdrobite de Valentine’s Day pentru cei mai puţi norocoşi în dragoste. Programul Vrăjitoarei începe de luni, 14 februarie, de la 10 dimineaţa până la nevoie. Cine îndrăzneşte să se spovedească, va primi un pahar din Elixirul Dragostei.

_____________

Mihaela Creţu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts