Culio: Vrem să câștigăm meciul cu Ceahlăul și să avem o vacanță liniștită

Sport

Culio: Vrem să câștigăm meciul cu Ceahlăul și să avem o vacanță liniștită Atacantul echipei CFR Cluj, Juan Emmanuel Culio, a declarat că toți colegii lui sunt foarte concentrați pentru ultimele meciuri pe care le mai au de disputat.

“Suntem o echipă mare și trebuie să câștigăm toate meciurile, inclusiv ultimele două din acest an, pentru a avea o vacanță și sărbători fericite”, a spus argentinianul.

Culio nu a infirmat o eventuală despărțire de gruparea din Gruia în această iarnă și a explicat că în cariera fiecărui jucător trebuie să fie o evoluție, să joace la echipe mai bune din campionate mai puternice. “Mie personal mi-ar plăcea să joc în campionatele Spaniei sau Italiei”, a completat mijlocașul Clujului.

Partida din etapa a XVII-a a Ligii I, ultima din tur, dintre CFR Cluj și Ceahlăul Piatra Neamț se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00 pe stadionul din Gruia. Feroviarii mai au de disputat un meci lipsit de miză, miercuri, 16 decembrie, în compania formației PSV Eindhoven, înaintea vacanței de iarnă.

Paul Monce

Foto: Thomas Câmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts