Copiii învață să dăruiască cu fundația Bethania

UBB Radio

              Copiii învață să dăruiască cu fundația Bethania Fundația Bethania organizează, începând de astăzi, acțiunea “Învățăm să dăruim” care face parte din Programul de Responsabilizare Socială. Prin această campanie Fundația dorește să îi implice activ pe copii în procesul de dăruire.

“Până în acest moment în activitățile de responsabilizare socială am implicat mai mult adulții, părinții copiilor sau colaboratori, sponsori. Este prima acțiune în care sunt implicați și copiii. Am încercat să dăm start acestei acțiuni într-un moment în care este foarte ușor să îi învățăm să dăruiască pentru că în această perioadă de sărbători ei primesc foarte multe cadouri” a declarat Dana Maier, director Marketing al fundației Bethania.

Donațiile se fac la gradinița și creșa Betha, iar acțiunea  se va încheia în 18 decembrie când lucrurile adunate vor fi distribuite Fundației Române pentru Copil, Comunitate si Familie.

Fundația Bethania intenționează pe viitor să mai organizeze astfel de acțiuni pentru a asigura o continuitate exercițiului de a dărui.

Simona Sauca

Foto: www.bethania.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts