Conceicao: ” Trebuie să fim la nivel înalt”

Sport UBB Radio

CFR Cluj va întâlni sâmbătă, pe teren propriu echipa braşovenilor, Fc Braşov.  Partida se va  disputa  pe stadionul din Gruia începând cu ora 21:00, meciul  fiind unul dintre cele 4 jocuri decisive pentru calificarea în Cupele Europene.

Conceicao: ” Trebuie să fim la nivel înalt”Deși “feroviarii” pornesc etapa cu un avantaj de 4 puncte în faţa contracandidatei de pe locul 8, elevii antrenaţi de Lucescu au avut un retur bun şi pot reprezenta un pericol pentru cfr-işti.

“Am avut ocazia să urmăresc câteva filme şi să mă documentez cu privire la anumite aspecte, care s-au dovedit foarte utile  pentru  alegerea unei  noi strategii în jocul cu braşovenii. Sunt conştient că FC Braşov este o echipă bună şi foarte bine organizată,  de aceea echipa Clujului trebuie să fie la nivel înalt”,  a conchis Antonio Conceicao,  antrenorul CFR Cluj.

Pentru derby-ul de sâmbătă, FC Brașov nu va putea conta pe jucătorii Buga şi Stelea, care au fost accidentaţi în ultimul meci cu Bistriţa. Biletele pentru partida CFR Cluj – FC Braşov au fost puse în vânzare de ieri şi vor putea fi achiziționate în fiecare zi între orele: 10:00-18:00, de la casa de bilete a stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”.

Alina Solovăstru

Foto: Ioana Badea

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts