Compact a cântat pentru prietenii “de acasă”

Divertisment UBB Radio

Trupa Compact, aflată în turneu prin ţară, a concertat aseară, 7 martie, la Casa de Cultura a Studentilor (CCS) din Cluj-Napoca.

În deschidere, publicul și-a făcut încălzirea vreme de o oră cu piesele folk interpretate de Adrian Sarmasan. Membrii Compact (Aurel Vasilescu, Paul Ciuci, Adrian Kisselev și Adrian Tinca) au urcat în scenă pe versurile piesei “Jocul ielelor” și au indus nostalgia euforică prin cele mai îndrăgite piese ale lor: de la “Fata din vis” până la “Un alt inceput” sau “Vin vremuri noi”. Concertul de la Cluj face parte din turneul național “Cântec pentru prieteni” care a început pe 4 martie și se va incheia pe 30 aprilie. După Târgu Mureș, Sibiu și Cluj, trupa Compact continuă “revederea cu prietenii” din următoarele orașe: Timișoara, Alba Iulia, Oradea, Arad, Bistrița,  Satu Mare, Baia Mare,  Brașov, Sighisoara, Făgăras, Ploiești, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Sfântu  Gheorghe, Turnu Severin, Craiova și Slatina.

Compact a apărut pe scena muzicala românească în 1977, la Cluj-Napoca, iar discografia lor i-a plasat printre cele mai îndrăgite formații rock de la noi. Reamintim că au cântat în deschiderea concertului Scorpions de la Sibiu din 10 noiembrie 2007.

_____

Alina Mihut

Foto: Alina Mihut

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts