Comedia romantică „Bună! Ce faci?” va fi lansată și în România TRAILER

Divertisment Media

Lungmetrajul de debut al lui Alexandru Maftei, „Bună! Ce faci?”,  va avea premiera de gală pe 3 martie, la Cinema Patria din București în prezenţa actorilor şi a echipei, iar din 4 martie intră în cinematografele din România. În acest weekend, „Bună! Ce faci?” va fi proiectat la Dublin International Film Festival.

Pentru primii spectatori români, comedia, recompensată cu un Premiu special al juriului, a fost una dintre cele mai plăcute surprize ale ediţiei din 2010 a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

Inventivă, amuzantă şi plină de tandreţe, comedia romantică „Bună! Ce faci?” este povestea a doi soți care, după 20 de ani de căsnicie, nu mai simt nici o atracţie unul faţă de celălalt. Fiecare dintre ei îşi caută iubirea în altă parte şi, după câteva nopţi de chat nebun, amândoi sunt convinşi că şi-au găsit amantul perfect pe net. Atracţia pentru iubitul virtual e tulburată de sentimentul de vinovăţie, însă nici unul nu bănuieşte că partenerul de care s-a îndrăgostit pe Internet nu e deloc un necunoscut.

Chiar dacă este deosebit de libertin în propriile relaţii sexuale, băiatul lor de 17 ani este mai mult decât intrigat când descoperă idila părinţilor lui.

„Mi-am propus să fac un film de dragoste. Un altfel de film românesc. Pe care să-ţi facă plăcere să-l vezi. O poveste universală frumoasă, filmată inedit şi ritmat, jucată cu căldură şi umor. Îmi doream un film în care muzica să fie foarte prezentă şi specială. Am vrut să invoc puţin magia cinematografului – atât de lipsită în ultima vreme pe la noi. Nu cred în filmul elitist şi nici în cel comercial. Dar cred că spectacolul cinematografic nu înseamnă numai filmul de pe pânză, ci şi publicul din sală”, spune regizorul Alexandru Maftei.

Publicaţia americană „Variety” descrie pelicula ca fiind  „o gură de aer proaspăt” în contextul producţiilor româneşti mai degrabă sumbre.

În prima săptămână, filmul va rula în sălile din Bucureşti, Cluj, Iaşi şi Braşov, apoi în Craiova, Bacău, Timişoara, Constanţa, Piatra-Neamţ, Târgu-Mureş şi Oradea.

_________

Ana Giol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts